Chuck Deely

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

070 - 221 04 13 | 015 - 202 30 75

Dag en nacht persoonlijk bereikbaar

Kerkweg 24 2631 CD NOOTDORP

Chuck Deely - herdenkingsbijeenkomst

Uitvaart Haagse straatmuzikant Chuck Deely

Naar aanleiding van het overlijden van de Haagse straatmuzikant Chuck Deely wordt op maandagavond 16 januari 2017 een publieke herdenkingsbijeenkomst georganiseerd in poptempel Paard van Troje.

Dit gebeurt op initatief van Hagenaar Darpan van Kuik.

De bijeenkomst zal live door Tv West worden uitgezonden.

 

Naast deze herdenkingsbijeenkomst voor en door Hagenaars is er op zaterdag 14 januari vanaf 17.30 uur gelegenheid voor rouwbezoek op de gemeentelijke begraafplaats Westduin. De crematie van Chuck Deely vindt in besloten kring plaats op dinsdag 17 januari.

 

De uitvaart van de bekende Haagse straatmuzikant is in overleg met de in Amerika woonachtige broer van Chuck Deely tot stand gekomen. Na de crematie zal de as aan hem worden overgedragen en worden bijgezet in het graf van zijn ouders en een eerder overleden broer op het Holy Sepulchre Cemetery in Southfield, Michigan.

 

Rouwbezoek

Op zaterdag 14 januari 2017 van 17.30 tot 19.30 uur kan afscheid worden genomen van Chuck tijdens een rouwbezoek op de gemeentelijke begraafplaats. Hier kan het condoleanceregister worden getekend dat later aan de familie zal worden overgedragen.

 

Adres:

Begraafplaats en rouwcentrum Westduin

Ockenburghstraat 27

2553 AA Den Haag

 

Herdenkingsbijeenkomst

Hagenaar Darpan van Kuik organiseert in samenwerking met het Paard van Troje op maandagavond 16 januari tussen 20.00 en 21.00 uur een herdenkingsbijeenkomst voor Chuck Deely in de grote zaal van het popcentrum. Deze bijeenkomst met sprekers en optredens is voor iedereen gratis toegankelijk en wordt live uitgezonden op Tv West. De herdenking wordt gepresenteerd door cabaretier Sjaak Bral.

Naast diverse sprekers als de Haagse nachtburgemeester René Bom bewijzen ook Haagse muzikanten een laatste eer aan Chuck Deely. Onder hen Tim Akkerman, het Couperus Cello kwartet (bestaande uit cellisten van het Residentie Orkest), het trio Remmelt, Muus en Femke en singer-songwriter Pyke de Grood.

In de grote zaal is plek voor enkele honderden belangstellenden. Vanaf 19.00 uur is het publiek welkom. De herdenkingsbijeenkomst start om 20.00 uur met het binnendragen van de kist. Naar verwachting zal de bijeenkomst rond 21.00 uur worden afgesloten.

 

Adres:

Paard van Troje

Prinsegracht 12

2512 GA Den Haag

 

De uitzending van de herdenkingsbijeenkomst voor Chuck Deely op Tv West start maandag 16 januari om 19.55 uur en is ook live via www.omroepwest.nl te volgen.

 

De uitvaart wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag, Paard van Troje, Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg, Sjaak Bral en alle andere artiesten.

 

Chuck Deely

De Haagse straatmuzikant Chuck Deely overleed maandag 9 januari 2017 op 62–jarige leeftijd in het ziekenhuis nadat hij zondag op straat onwel was geworden. Charles Edward Deely III, zoals de naam van Chuck Deely volledig luidde, was een bekende en geliefde verschijning in de Haagse binnenstad. Als enige straatmuzikant kreeg de van oorsprong Amerikaanse muzikant van de gemeente een ontheffing voor het leven om zijn muziek in de Haagse binnenstad aan het publiek te kunnen laten horen.

Chuck Deely

 

 

Bel bij overlijden:

 

 

Normen Rotteveel

Iris Fokkema

070 - 221 04 13

015 - 202 30 75

 

 

Dag en nacht

persoonlijk bereikbaar

 

 

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

Kerkweg 24

2631 CD Nootdorp

uitvaart Den Haag | uitvaart Pijnacker | uitvaart Nootdorp | uitvaart Rijswijk | uitvaart Zoetermeer | uitvaart Leidschendam | uitvaart Voorburg

uitvaart Leiden | uitvaart Alphen aan den Rijn | uitvaart Delfgauw | uitvaart Delft | uitvaart Wassenaar | uitvaart Leimuiden | uitvaart Westland

© 2019 Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg | Kvk nummer: 65710606 | IBAN: NL16 INGB 0006 6434 56