Digitaal en online condoleren

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

070 - 221 04 13 | 015 - 202 30 75

Dag en nacht persoonlijk bereikbaar

Kerkweg 24 2631 CD NOOTDORP

Digitaal en online condoleren bij Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

 

Om nabestaanden te condoleren bij een uitvaart kennen we vanuit de traditie, de condoleancemap met pen. Familie, vrienden en belangstellenden kunnen hun deelneming betuigen door het achterlaten van naam en adres, eventueel met een persoonlijke boodschap.

 

Als eerste uitvaartonderneming in deze regio bieden we iets compleet nieuws: de unieke mogelijkheid om te condoleren op een Ipad (tablet).

 

In plaats van in een condoleancemap te schrijven, worden op de Ipad de contactgegevens en eventueel een persoonlijke boodschap achtergelaten. Eenvoudig in gebruik, altijd leesbaar voor de nabestaanden en kom je even niet goed uit je woorden; de tekst is op een Ipad makkelijker aan te passen dan op papier.

 

Tevens kunnen er via de onze website herinneringen, anekdotes en steunbetuigingen achtergelaten worden in het online condoleanceregister. Ook kan er beeldmateriaal (foto, tekening etc.) toegevoegd worden aan een bericht.

Eveneens is het mogelijk om de rouwbrief en een foto van de overledene te bekijken. Tot slot nog een mooi bijkomend voordeel: de gegevens van de uitvaartlocatie (begraafplaats of crematorium) staan vermeld, inclusief een kaart en de aanvangstijd van de uitvaart. Met één druk op de knop is er een routebeschrijving naar de uitvaartlocatie te maken.

 

Na de uitvaart zullen wij de gegevens van het digitale register en de berichten uit het online condoleanceregister samenvoegen tot een mooi boek voor de familie.

Zij krijgen dan met het boek gevuld met alle berichten en beelden een extra herinnering in handen. De gegevens van het digitale- en online condoleanceregister worden opgeslagen en blijven toegankelijk zolang de familie dit wenst. Dat biedt ook voordelen bij het verzenden van eventuele bedankkaarten na afloop van de moeilijke periode.

 

Uiteraard staan veiligheid en privacy altijd bovenaan.

In goed overleg met de nabestaanden worden de privacy instellingen ingesteld. Dat varieert van een geheel open register –voor iedereen toegankelijk- tot een register wat alleen toegankelijk is met een code.

 

Met deze unieke aanvulling in de dienstverlening hebben wij ingespeeld op de steeds verder gaande digitale ontwikkelingen. Internet en internettoepassingen zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij.

Natuurlijk zullen de condoleancemap en de pen niet helemaal verdwijnen. Voorlopig blijven we deze naast het digitale register gebruiken. Alles in goed overleg met de familie.

Nu de uitgebreide en succesvolle testfase achter de rug is en de deelnemende families zeer tevreden zijn, bieden wij deze diensten volledig GRATIS aan.

 

Meer zien of weten? Zelf eens proberen hoe het werkt?

Bekijk ons voorbeeld online condoleanceregister: www.rotteveeluitvaartzorg.nl/kariendezeehond.html

 

 

In de moderne maatschappij zijn

internet, Facebook

en Twitter

belangrijke media.

 

Privacy is voor ons het allerbelangrijkste.

Om die reden zullen wij NOOIT persoonlijke gegevens van een overledene of nabestaanden bekend maken of publiceren.

 

In uitzonderlijke gevallen zullen wij algemeen beeldmateriaal tonen, maar alleen wanneer

de nabestaanden daar toestemming voor geven.

 

Zo is ook die zorg bij ons

in goede handen.

uitvaart Den Haag | uitvaart Pijnacker | uitvaart Nootdorp | uitvaart Rijswijk | uitvaart Zoetermeer | uitvaart Leidschendam | uitvaart Voorburg

uitvaart Leiden | uitvaart Alphen aan den Rijn | uitvaart Delfgauw | uitvaart Delft | uitvaart Wassenaar | uitvaart Leimuiden | uitvaart Westland

© 2019 Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg | Kvk nummer: 65710606 | IBAN: NL16 INGB 0006 6434 56