Gastenboek Referenties 2015

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

070 - 221 04 13 | 015 - 202 30 75

Dag en nacht persoonlijk bereikbaar

Kerkweg 24 2631 CD NOOTDORP

Gastenboek en referenties 2015

 

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Reactie geplaatst op: woensdag 25 november 2015

Geplaatst door: J.E. Osse

 

Ik ben erg goed begeleid in een moeilijke tijd.

J.E. Osse

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 24 november 2015

Geplaatst door: Barbara de Fouw

 

Ik ben zo ontzettend blij met de goede service van Normen Rotteveel. De urn die ik besteld heb bij hem, heeft hij zelfs helemaal in Zeeland gebracht. Het duurde even dat hij binnen was, maar ik werd goed op de hoogte gebracht van de status. Het gevoel wat ik kreeg bij zo'n betrokkenheid en de service is niet te omschrijven echt top!!

Ik ga jullie zeker aanbevelen.

Nogmaals bedankt voor het thuisbrengen van mijn moeder.

 

Groetjes Barbara

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zondag 1 november 2015

Geplaatst door: Marijke Verhaar

 

Normen,

 

Namens mij zelf en mijn dochters, wil ik langs deze weg onze dankbaarheid uitspreken voor de wijze waarop je ons hebt begeleid met het verlies van mijn man en onze vader.

Er is maar één woord van toepassing voor alles en dat is geweldig. De reactie van vrienden en familie waren ook geweldig. Je bent echt een vakman en zullen zeker je naam noemen als dat ter sprake komt. Heel hartelijk bedankt voor de steun en meedenken van de crematie van mijn man en nogmaals bedankt voor de bloemen die we naar het graf van mijn dochter hebben gebracht. GEWELDIG.

 

Marijke Verhaar

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 29 september 2015

Geplaatst door: Fons Bos († 17 mei 2018 in liefdevolle herinnering)

 

Beste Normen,

 

Al eerder hadden wij met je te maken afgelopen december met het overlijden van mijn schoonmoeder. Jouw begeleiding heeft toen grote indruk op ons gemaakt.

Zonder enige twijfel hebben wij weer voor jouw organisatie gekozen bij het overlijden van mijn zus afgelopen september.

En weer is alles vlekkeloos verlopen!. Onze dank voor alle details en het meedenken in deze voor ons toch moeilijke tijd. Haar begrafenis heeft indruk achter gelaten bij alle aanwezigen, het was een mooi en ontroerend afscheid.

Onze dank nogmaals voor alle persoonlijke aandacht, het meedenken en de prachtige organisatie van alles.

 

Met vriendelijke groet,

Fons en Els Bos

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 14 augustus 2015

Geplaatst door: Berend Ellerbrak († 8 maart 2016 in liefdevolle herinnering)

 

Normen,

 

Namens mijn zoons en mijzelf uiteraard, wil ik langs deze weg onze blijk van dankbaarheid uitspreken voor de wijze waarop je ons hebt begeleid met het verlies van mijn vrouw en onze moeder. Er is eigenlijk geen woord wat van toepassing is in deze, maar laat ik er maar één gebruiken, geweldig, en dan doe ik je nog te kort. Alles was bespreekbaar en waar mogelijk ook toegepast, wat er bij ons op neerkwam dat alles perfect verlopen is. Ook de nazorg, gewoon erg goed. Ook de reacties van familie en vrienden waren één en al zeer positief over de manier zoals jij je vak ten uitvoer bracht.Wij zijn je dan ook zeer dankbaar dat we je hebben mogen ontmoeten in deze voor ons niet zo'n fijne situatie. Wij zullen als het ter sprake komt zeker jouw naam noemen, want je bent er gewoon voor de mensen die voor een moeilijke tijd staan.

Normen, nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekent.

 

Vriendelijke groet ook namens Vincent en Oscar.

Berend Ellerbrak uit Leimuiden.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 6 augustus 2015

Geplaatst door: J.G. Hoolmans

 

Wij hebben de adequate en uiterst correcte handelwijze van Normen Rotteveel als zeer plezierig ervaren. Hij heeft de juiste vertaalslag weten te maken tussen wat mijn (schoon-)moeder voor ogen had en hoe wij haar afscheid wilden beleven. Ook in de afhandeling van zaken na haar begrafenis is hij ons tot steun geweest. Dank voor alles en proficiat met de oorkonde.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

Geplaatst door: John van der Velden

 

Normen heeft er voor gezorgd dat mijn moeder een waardig afscheid heeft gekregen. Ik hoop niet te vaak met Normen te maken te krijgen. Maar het is fijn om te weten dat er fijn mens is om je bij te staan bij een mindere kant van het leven.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zondag 22 maart 2015

Geplaatst door: Ineke Wubben-Remijn

 

Ik kende jou van de begrafenis van mijn moeder in 2011 en het was voor mij niet moeilijk om bij het overlijden van mijn man weer voor jou te kiezen. Je denkt mee als ik het niet wist, respectvol, flexibel, liefdevol en goed verzorgd tot op het laatste moment. Je bent een vakman en dit beroep past helemaal bij jou. Je bent voor mij een enorme steun geweest gedurende die dagen en nu nog steeds en dat waardeer ik want ik weet dat ik bij je terecht kan voor vragen en hulp. Ik kan jou dan ook bij een ieder aanbevelen.

 

Bedankt, Ineke

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 5 maart 2015

Geplaatst door: Harry Claassen

 

En ik ben de broer van Peter (zie hieronder). Ik hoef er niets meer aan toe te voegen, toch!? Maar ik doe het toch: Met vakmanschap, meedenkend, respectvol, tot in de details... het is zoals ik Normen ken en wat allemaal weer waarheid bleek bij de crematie van mijn vader.

 

Normen, ontzettend bedankt!

Harry

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015

Geplaatst door: Peter Claassen

 

Op 20 feb 2015 is onze vader overleden. Helaas zat ik net 2 dagen in Benidorm in Spanje voor de voorjaarsvakantie.

Toen mijn broer belde dat onze vader was overleden stelde hij voor om Normen Rotteveel de uitvaart te laten regelen.Wat ben ik blij dat ik daar ja tegen gezegd heb. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik kon tot het laatste moment aangeven hoe we het wilden hebben. Er was zoveel respect en flexibiliteit tot het laatste moment dat ik een heel goed gevoel aan de laatste eer aan mijn vader heb over gehouden. Ik kan eenieder Normen aanbevelen.

Altijd respect voor de wensen van de nabestaanden en zeer goed georganiseerd. Normen heel erg bedankt.

 

Groet, Peter

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 10 februari 2015

Geplaatst door: Cor Brom

 

Na een zeer nare ervaring met Monuta Uitvaartverzorging in verband met het overlijden van mijn schoonvader, zijn wij bij toeval in contact gekomen met Normen Rotteveel, van Rotteveel uitvaartverzorging te Nootdorp. Ik kan u vermelden dat dit een zeer aangename ervaring is geweest. In tegenstelling tot Monuta is Normen een dienstverlener pur sang en een pure vakman. Hij regelt een uitvaart op een zeer menselijke wijze, is integer en doet dit tegen zeer acceptabele tarieven. Ik kan de organisatie van harte aanbevelen.

 

Wist u dat...

 

 

Wij alles in het werk stellen om een waardig en passend afscheid te organiseren.

Waarbij wij graag luisteren en werken naar de wensen van de mensen.

Liefde, respect en waardigheid staan hoog bij ons in het vaandel.

 

Heeft u opmerkingen of suggesties?

Vertel het ons, wij leren er graag van.

 

Bent u tevreden?

Vertel het anderen of deel uw ervaringen in ons gastenboek.

uitvaart Den Haag | uitvaart Pijnacker | uitvaart Nootdorp | uitvaart Rijswijk | uitvaart Zoetermeer | uitvaart Leidschendam | uitvaart Voorburg

uitvaart Leiden | uitvaart Alphen aan den Rijn | uitvaart Delfgauw | uitvaart Delft | uitvaart Wassenaar | uitvaart Leimuiden | uitvaart Westland

© 2019 Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg | Kvk nummer: 65710606 | IBAN: NL16 INGB 0006 6434 56