Gastenboek Referenties 2016

Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg

070 - 221 04 13 | 015 - 202 30 75

Dag en nacht persoonlijk bereikbaar

Kerkweg 24 2631 CD NOOTDORP

Gastenboek en referenties 2016

 

Lees hieronder ervaringen van anderen. Zelf een ervaring? Schroom niet en voeg deze toe. Wij zullen uw ervaring zo snel mogelijk delen op onze website.

Reactie geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Geplaatst door: W.P. Burlage - de Groot

 

De uitvaartondernemer was heel sympathiek en behulpzaam. Hij heeft mij en mijn gezin er zeer goed doorheen geholpen in deze moeilijke periode in ons leven.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 24 november 2016

Geplaatst door: Charlotte van der Hooft

 

Een fijne warme meelevende en meedenkende begeleiding.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Geplaatst door: Tjitske Veldkamp

 

Melanie (van Rotteveel en Fokkema) heeft ons enorm geholpen met alles rondom de uitvaart van onze moeder. Ze dacht mee, had goede adviezen en bood ook nog eens een luisterend oor. Alles wat we uit handen wilden geven, werd door haar georganiseerd zonder dat we daar een omkijken naar hadden. Wel gaf ze ons updates van alles wat ze hadgeregeld. Ze heeft ook ons persoonlijke verhaal over de laatste dagen van onze moeder voorgelezen tijdens de uitvaart. Dat deed op een bijzonder mooie en fijne manier. Mede door haar werd deze moeilijke dag een klein beetje mooier.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Geplaatst door: Ellen van der Hooft

 

Vanaf het moment dat mijn schoonvader Bertus van der Hooft is overleden hebben jullie ons op een fantastische manier bijgestaan met persoonlijke aandacht en zorg. De uitvaart is mede door jullie begeleiding en steun een dag geworden die wij als familie en vrienden met een zeer goed gevoel hebben beleefd. Hierdoor hebben wij een moeilijke week op een hele goede manier kunnen afsluiten. Dit is voor onze verwerking van deze verdrietige gebeurtenis van zeer groot belang. Zorg en respect staan bij jullie hoog in het vaandel.

 

Namens de familie en vrienden wil ik jullie hiervoor bedanken.

 

Met vriendelijke groet,

Ellen van der Hooft

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Geplaatst door: Paul Rietdijk (namens Bep, Elly, Erik en de kleinkinderen)

 

Als familie zijn we heel blij dat we in 'donkere dagen' Normen en zijn team zijn tegengekomen. Van A tot Z heeft hij ons geholpen de uitvaart van Carel Seffelaar te maken tot een persoonlijk verhaal. Betrokkenheid, meedenken en op een persoonlijke en open manier zorg uit handen nemen, bepalen wat ons betreft de identiteit van Rotteveel en Fokkema. Met heel ons hart aanbevolen!

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 23 september 2016

Geplaatst door: Sandy de Ruiter

 

Melanie Korver heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Ze heeft dat supergoed gedaan.

Ze is ontzettend vriendelijk, luistert naar je, denkt mee, leeft met je mee en neemt alle tijd voor je.

Ze is voor mij een grote steun geweest voor, tijdens en ook na de uitvaart.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zaterdag 30 juli 2016

Geplaatst door: Familie Heeneman

 

Normen Rotteveel heeft ons zeer goed geholpen. Niet alleen bij de uitvaart, maar vanaf het moment van overlijden is hij er voor ons geweest. Heeft ons goed geadviseerd en ook na de uitvaart stond hij nog klaar om mij en mijn broer en zus te helpen bij alle zaken die nog geregeld moesten worden. Zelfs de gasten op de uitvaart gaven aan wat een fijne man het was en dat alles top geregeld was.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zaterdag 23 juli 2016

Geplaatst door: de heer L. van der Hoeven

 

Mijn ervaring is zeer positief er was een persoonlijke benadering. Ook voor de nabestaande. De begeleiding was erg persoonlijk niets dan lof.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zaterdag 23 juli 2016

Geplaatst door: Rob Buurman

 

Ik ben mevrouw Fokkema zeer dankbaar voor de fantastische begeleiding, alles maar dan ook alles was tot in de kleinste details perfect geregeld voor de crematie van mijn vrouw.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zaterdag 23 juli 2016

Geplaatst door: Carien Janssen van Raay

 

Eigenlijk per toeval kwamen we op deze onderneming terecht. De heer Rotteveel heeft van meet af aan de juiste toon weten te vinden. Hij was aandachtig, vriendelijk, waar nodig op afstand en ook waar nodig aanwezig. Hij had steeds goede raad als we even twijfelden tussen alternatieven, maar drong deze niet op. Niet overdreven empathisch, maar op de juiste manier betrokken en meelevend. Onze keuze bleek de juiste!

Aardig en competent. Hulde en veel dank.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 22 juli 2016

Geplaatst door: Bianca van der Velden

 

Normen heeft zowel de begrafenis van mijn schoonmoeder als de crematie van mijn schoonvader verzorgd en hier zijn wij echt zo tevreden over. Hij luistert naar de nabestaanden en denkt mee. Hij heeft zoveel voor ons geregeld, daar was een ander allang afgehaakt. Maar bovenal is Normen, maar zeker ook Iris, menselijk! Ze hebben er een onvergetelijke herinneringen van gemaakt. Die we kunnen koesteren.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: dinsdag 12 juli 2016

Geplaatst door: Hanneke Olij

 

Beter kan niet. Zeer liefdevol, respectvol en meedenkend in alles. Fijne mensen allemaal. Kan weinig anders zeggen dan "Topteam".

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zondag 26 juni 2016

Geplaatst door: Hannie Straver-Allard

 

De persoonlijke benadering van Normen Rotteveel heb ik als zeer prettig ervaren. Hij denkt met je mee en geeft goede adviezen, zodat de uitvaart vooral heel persoonlijk wordt. Alles om de uitvaart heen heeft hij perfect geregeld. Hij heeft mij als nabestaande de kans gegeven om er voor mijn echtgenoot een mooi afscheid van te maken. Het geheel gaf mij in ieder geval een goed gevoel. Ook familie en vrienden waren zeer onder de indruk.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zaterdag 18 juni 2016

Geplaatst door: Nico van Kampen († 28 november 2017 in liefdevolle herinnering)

 

We hebben veel steun en begeleiding gekregen. Dhr. Rotteveel en medewerkers heeft er voor gezorgd dat onze moeder een waardig afscheid heeft gekregen. De gehele verzorging was uitstekend.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 20 mei 2016

Geplaatst door: Barbara Roosen-de Ryck van der Gracht

 

Mijn vader is 24 maart jl. onverwacht overleden in Zuid-Frankrijk. Wij hebben direct telefonisch contact gehad met Melanie Korver en met Normen Rotteveel hetgeen op dat moment al meteen een grote steun was. Iemand met kennis van zaken, die met je meedenkt en waar wij meteen het volste vertrouwen in hadden. Een overlijden maak je gelukkig niet vaak mee maar dat betekent ook dat wij geen idee hadden wat er allemaal bij komt kijken. Melanie en Normen hebben ons zeer deskundig maar tegelijkertijd zeer persoonlijk bijgestaan. Gedurende de hele periode hebben wij veel steun aan ze gehad, niets was te gek, niets was te veel. Kennis, ervaring maar ook die knuffel als het nodig was! Het klinkt vreemd maar ondanks het grote verdriet hebben wij de crematie toch ervaren als een laatste feestje voor mijn vader en dat voelt echt ontzettend fijn!

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 20 mei 2016

Geplaatst door: Petra de Ryck van der Gracht

 

Wij hebben de zorg en persoonlijke begeleiding door de heer Rotteveel en zijn medewerkster Melanie Korver als zeer prettig ervaren. Zij hebben het voor ons, in deze moeilijke tijd na het onverwachts overlijden van mijn man in Frankrijk, zoveel makkelijker gemaakt om alles rustig te kunnen regelen. Met name de ontvangst 's nachts van de kist uit Frankrijk was voor ons heel verrassend en ook de begeleiding van de mensen tijdens condoleance en de uitvaart werd zeer op prijs gesteld.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 13 mei 2016

Geplaatst door: Margret Straver

 

Wij hebben de verzorging van de uitvaart en het persoonlijke contact als zeer prettig ervaren. Wij als familie zijn erg tevreden en zal Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg zeker bij andere mensen adviseren.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 12 mei 2016

Geplaatst door: Astrid Poot - Walburg

 

Het enige wat ik kan zeggen: het was top geregeld.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: woensdag 11 mei 2016

Geplaatst door: Henriëtte van der Mark - van Tongeren

 

Wij hebben de uitvaart en het meedenken van de uitvaartondernemer als zeer prettig ervaren en kunnen alleen maar hierover onze complementen geven.

Alle lof voor deze lieve mensen.

 

~~~~~

Reactie geplaatst op: maandag 2 mei 2016

Geplaatst door: Frans van Lom

 

Niets dan lof voor Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg. Na mijn telefoontje naar hen i.v.m. het overlijden van mijn vrouw was 2 uur later Normen Rotteveel met zijn assistente Melanie al bij mij thuis. Zij hadden een luisterend oor naar mijn wensen, maar dachten ook mee en kwamen met zeer goede ideeën.

 

Ook het eigen rouwcentrum van Rotteveel op begraafplaats Westduin (met 24 uur toegangscode voor mij) heb ik en de bezoekers ondanks het verdriet als zeer prettig ervaren. Grote lichte ontvangstruimte met gelegenheid voor koffie of een drankje tijdens het afscheid nemen. Afscheid nemen de crematieplechtigheid zelf alles was perfect georganiseerd, zal zeker deze uitvaartondernemer aanbevelen bij derden.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 18 maart 2016

Geplaatst door: Marijke van der Hammen

 

Buitengewoon correct en aandacht voor detail. Prettige benadering voor, tijdens en na de uitvaart.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: woensdag 16 maart 2016

Geplaatst door: Marianne Schram

 

Normen doet alles wat mogelijk is om nabestaanden bij te staan in een verdrietige periode. Zelfs voor spontane (niet ingeplande) initiatieven tijdens het afscheid en de begrafenis kregen we alle tijd. Nooit hebben we het gevoel gehad haast te moeten maken om binnen een tijdschema te blijven. Kortom door zijn gedreven team hebben wij op een heel fijne en persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma. TOP!!

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: vrijdag 4 maart 2016

Geplaatst door: M.J.V. Schouten - Hattink

(† 23 november 2017 in liefdevolle herinnering)

 

De hele familie heeft de persoonlijke, zeer vriendelijke en open, eerlijke benadering zeer op prijs gesteld. Direct een afspraak nadat er gebeld was en ook direct stappen ondernomen i.v.m. overbrengen van overledene vanuit LUMC naar begraafplaats. Extra bezoek i.v.m. testen van geluid in de kapel en nagekomen wensen. Niets was teveel en we zijn dankbaar dat, ondanks de onverwacht grote opkomst op de begraafplaats, alles heel goed en met volle aandacht is verlopen.We kijken dankbaar voor dit mooie afscheid terug op een goede afwikkeling. Ook de zorg voor en aan onze dierbare, en die wij als familie reeds kregen en welke bij het afrondingsgesprek wederom werd geboden, waarderen we zeer. Mede hierdoor zullen we het goed kunnen verwerken, aan onze duistere wolk blinkt toch dat zilveren randje. Het verlies en verdriet is moeilijk, maar hierop terugkijken geeft ons een goed gevoel en is de eerste stap voorwaarts!

 

Familie Schouten

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 3 maart 2016

Geplaatst door: mevrouw M.H. Korver-Valken

 

Het was een fijne kennismaking, een prettige sfeer en precies zoals wij het wilde. De juiste persoon in de juiste functie!

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zondag 21 februari 2016

Geplaatst door: Martijn Runderkamp

 

Een 10!

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: zondag 14 februari 2016

Geplaatst door: Jacqueline van der Vet

 

Prima begeleiding! Vriendelijke en rustige aandacht voor de nabestaanden, voor, tijdens en na de uitvaart.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Geplaatst door: mevrouw M. Verduin

 

Uitstekende begeleiding van de nabestaanden. Geeft de verschillende mogelijkheden goed aan, adviseert en dringt niets op. Als er problemen zijn dan weet men die goed op te lossen. Afspraken worden goed nagekomen. De algehele verzorging was uitstekend.

 

De laatste twee jaar, vijf begrafenissen en crematies meegemaakt bij verschillende uitvaartondernemers; dan merk je de verschillen!

 

mw. M. Verduin.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Geplaatst door: Saskia van Viegen

 

Na het overlijden van mijn oma direct contact op genomen met Normen. Hij neemt je als het ware 'bij de hand' tijdens het hele proces van deze gebeurtenis. Ontzettend fijn hoe hij met ons samen van de begrafenis een mooie dag heeft gemaakt.

Nu, na bijna 2 maanden, is het nog steeds fijn om terug te kunnen vallen op zijn diensten met allerlei 'papieren' afhandelingen.

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: woensdag 6 januari 2016

Geplaatst door: Nicoline Spruit

 

Beste Normen,

 

Het is al weer even geleden dat Jan overleed maar wil toch graag een woordje schrijven in je gastenboek. Je hebt ons fantastisch geïnformeerd en begeleid na het overlijden van Jan, alles kon! Zo hebben we een mooie uitvaart voor hem kunnen realiseren en ook mede door de mooie opnames, nu nog steeds kunnen terugblikken op de 23e September!

Veel dank voor je hartelijkheid en zorg!

Ook namens Vincent en Joost.

 

groetjes Nicoline Spruit

 

~~~~~

 

Reactie geplaatst op: woensdag 6 januari 2016

Geplaatst door: Ron Tromp

 

Dhr. Rotteveel hebben wij ervaren als een warme en kundige uitvaartondernemer. Alles tot in de puntjes verzorgd en ook de nazorg is perfect geregeld. Wij zullen het bedrijf altijd aanbevelen.

 

Ron Tromp, schoonzoon

 

Wist u dat...

 

 

Wij alles in het werk stellen om een waardig en passend afscheid te organiseren.

Waarbij wij graag luisteren en werken naar de wensen van de mensen.

Liefde, respect en waardigheid staan hoog bij ons in het vaandel.

 

Heeft u opmerkingen of suggesties?

Vertel het ons, wij leren er graag van.

 

Bent u tevreden?

Vertel het anderen of deel uw ervaringen in ons gastenboek.

uitvaart Den Haag | uitvaart Pijnacker | uitvaart Nootdorp | uitvaart Rijswijk | uitvaart Zoetermeer | uitvaart Leidschendam | uitvaart Voorburg

uitvaart Leiden | uitvaart Alphen aan den Rijn | uitvaart Delfgauw | uitvaart Delft | uitvaart Wassenaar | uitvaart Leimuiden | uitvaart Westland

© 2019 Rotteveel & Fokkema uitvaartzorg | Kvk nummer: 65710606 | IBAN: NL16 INGB 0006 6434 56